Oorsprong Reptielenhuis

Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een echte dierentuin. Vader, Karel Maas (ontwerper en mede-oprichter) had een idee in zijn hoofd om een mooi en strak reptielenhuis te bouwen. De jongste zoon, Oscar Maas was daar zo enthousiast over dat hij de keuze nam om het voortouw te nemen en het reptielenhuis bedrijfsmatig te gaan starten, daarmee was Oscar Maas een van de jongste eigenaren van een officiële dierentuin in Nederland.

De bouw van het retpielenhuis was in 2010 begonnen. Op 30-03-2012 was de officiele opening. Er is vooral gelet op het oog voor detail en het gebruik van materialen. Bij binnenkomst in dit tropisch reptielenhuis wordt u verrast door de moderne strakke maar ook natuurlijke uitstraling. 

Wat wij erg belangrijk vinden is dat de leefomgeving moet passen bij de dieren zowel het formaat van de terraria als de materialen die ervoor zijn gebruikt, zodat ieder dier een natuurgetrouw verblijf heeft.
Tevens de persoonlijke aandacht is hier volop aanwezig. De kinderen mogen slangen vasthouden en al hun vragen stellen aan de verzorgers. Tijdens willekeurige voedermomenten kan iedereen meelopen met de dierverzorgers.

Wij hebben met veel enthousiasme een waardig reptielenhuis gebouwd en nu is het aan ons om dit met u te delen, dus kom langs en beleef de wereld van de reptielen in dit prachtige reptielenhuis.