Ticketverkoop
Blog
Donaties
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
De Aarde op TV
Vraag het aan de dierverzorgers
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Reptielen
Amfibieƫn
Geleedpotigen
Koudbloedigen in Nederland
Dieren
Contact
Instagram facebook
De eerste en enige dierentuin in Breda!

De eerste en enige dierentuin in Breda! 

 

Hoi! Mijn naam is Lieve. Ik ben dierverzorgster in het reptielenhuis. Als je een bezoekje hebt gebracht aan ons, dan heb je me vast wel eens rond zien lopen. Soms met een slang, soms met voeding voor de dieren en soms met een emmer vol reptielenpoep. Nu ben ik hier niet om mezelf voor te stellen, maar om je een hoop te vertellen over het reptielenhuis!

Reptielenhuis De Aarde is de enige dierentuin te Breda in Brabant. We hebben zo’n 80 verschillende dieren om te bewonderen! Het is een kleine dierentuin maar het is een leuk, leerzaam uitje voor de echte reptielen liefhebbers en het hele gezin. Alle dieren zitten binnen, dus ook op een regenachtige dag is het perfect om te bezoeken. Omdat wij niet zo groot zijn, besteden wij niet alleen veel aandacht aan de dieren, maar ook aan jou! Ik en mijn collega's lopen hele dagen rond om educatie te geven aan jong en oud en zodat jij al je vragen kan stellen. Je kan speurtochten maken, kleuren, puzzels oplossen en zelfs een slang vasthouden als je durft.

Er is veel te doen en zien in Breda. Naast een prachtig park, een betoverend bos en een gezellig centrum, kan je sinds 8 jaar ook genieten van de tropen in het reptielenhuis! Een heerlijk dagje weg dus!

In de tijd dat ik dit schreef hebben de schildpadden alweer flink wat andijvie verteerd. Ik ga mijn emmer maar weer pakken.

Ik hoop je snel te zien in het reptielenhuis!

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

Wij verzorgen super leuke kinderfeestjes!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!