Bezoek
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
Vraag het aan de dierverzorgers
Blog
Dieren
De Aarde op TV
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Insecten terrarium
Op locatie met dieren
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Contact
Instagram facebook
Vergaderingen en recepties

Unieke vergaderlocatie in Breda

Ben jij op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Breda? Reptielenhuis de Aarde is naast dierentuin ook af te huren als locatie voor meetings. Onze multifunctionele ruimte is zeer geschikt voor samenkomsten tussen de 2 tot 20 personen. Heb jij altijd als eens willen vergaderen in de tropen van Breda, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Vergaderen in de avonduren

Onze vergaderlocatie in Breda kan op maandag en dinsdag gedurende de hele dag en avond verhuurd worden. Daarnaast is onze inspirerende ruimte de rest van de dagen in de avonduren beschikbaar buiten openingstijden. Voor de actuele beschikbaarheid kun je contact opnemen met het team van Reptielenhuis de Aarde.

Van alle gemakken voorzien

Ook wanneer jij specifieke wensen hebt mag je contact met ons opnemen. Wij zijn heel flexibel en denken dan ook graag met je mee om de vergadering zo soepel mogelijk te laten verlopen. De kosten van onze vergaderzaal in Breda zijn €125,- excl. btw per uur inclusief wifi en een 120 cm led scherm met HDMI aansluiting. Daarnaast kan er, geheel op maat, een lunch of buffet geregeld worden. Lunch serveren wij vanaf groepen van 10 personen, het buffet kan gereserveerd worden vanaf 15 personen.

Vraag informatie op maat aan

Wij weten dat de ruimte erg belangrijk is voor een geslaagde vergadering. Voor een unieke en multifunctionele vergaderlocatie in Breda ben je bij Reptielenhuis de Aarde aan het juiste adres. In onze gezellige en warme omgeving wordt het een overleg om niet snel te vergeten. En, mochten jullie het leuk vinden om onze dieren te begroeten, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij helpen je graag mee om een inspirerende, creatieve en originele vergadering te organiseren. 

Ga hier naar het contactformulier voor uw aanvraag.

 

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!