Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
De Aarde op TV
Vraag het aan de dierverzorgers
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Arrangementen
Op locatie
Openingstijden
Prijzen
Reptielen
Amfibieƫn
Geleedpotigen
Koudbloedigen in Nederland
Dieren
Contact
Instagram facebook
Ontdek de wereld van de reptielen!

REPTIELENSHOWS OP LOCATIE

Reptielenhuis de Aarde komt ook op locatie voor een leuke en leerzame dierenshow. Omdat het lastig is voor scholen, kinderdagverblijven of zorginstanties om met de hele groep langs te komen, kunt u er voor kiezen om ons langs te laten komen. We nemen dan een aantal materialen (Denk daarbij aan huiden, opgezette dieren en 'verboden' producten die zijn onderschept bij de Douane.) en levende dieren mee om te laten zien, voelen en vast te houden.

Naast een uitgebreid bezoek kunnen we ook een kleiner bezoek brengen met een themadier.
Hierdoor blijven de kosten laag en krijgen de kinderen toch educatie terwijl ze oog in oog staan met een levend reptiel.

Aan scholen bieden wij gastlessen aan. Tijdens een les geven wij dan uitleg over de verzorging van dieren. Denk hierbij aan de huisvesting, voeding, verlichting, UV licht en gezondheid van de dieren.  Voor wie komen wij?

Wij komen voor elk publiek! Van basisschool tot hoger beroepsonderwijs, maar ook instellingen zoals kinderopvang, scouting en zorginstellingen. Wij werken graag met mensen met een beperking op elk niveau en voor alle leeftijden.

Verschillende programma's

Er kunnen diverse programma’s gedraaid worden met variabele tijdsduur en kosten. Ook is het mogelijk uw huidige thema over te nemen in onze shows. U kunt hierbij kiezen uit 3 opties:

Optie 1

Een uitgebreide dierenshow van 1 uur. In dit uur vertellen we over de koudbloedige dieren zoals amfibieën, geleedpotigen en reptielen. De focus ligt uiteraard op de reptielen. Wij nemen diverse dieren mee en is er alle tijd om vragen te stellen. 

Tijdens dit uur worden er hagedissen, insecten en slangen uit gehaald.
Tot 25 personen is het mogelijk om ook interactie te hebben met de dieren zoals voelen en vasthouden. 

De kosten voor een uitgebreide gastles / reptielenshow van een uur beginnen vanaf €125,-- exclusief btw in de gemeente Breda. Daarbuiten worden er extra reiskosten gerekend. Als u een onderwijsinstelling bent dan komt er geen btw meer bij, dit is namelijk 0% btw.

Optie 2

Een kort bezoek met een themadier.
* slangen
* hagedissen
* kriebeldieren (insecten en spinnen)
De tijdsduur is 30 minuten en tijdens dit bezoek gaan we zo veel mogelijk over het themadier. We nemen dan ook diverse spullen mee over het dier en natuurlijk ook een levend exemplaar!  Wie durft?!
De kosten voor dit bezoek zijn € 60,-- exclusief btw in de gemeente Breda. Daarbuiten worden er extra reiskosten gerekend.

Optie 3

Een gastles over dierverzorging van koudbloedige dieren duurt +- 50 minuten en geeft kinderen de kans om meer over verzorging te leren. We nemen dan diverse spullen hiervoor mee zodat iedereen wat meer te weten kan komen over hoe ruim dieren moeten zitten, wat warmte en licht doen bij een dier en de beste manier om je dier te voeren.
De kosten van deze gastles zijn € 75,-- exclusief btw in de gemeente Breda. Daarbuiten worden er extra reiskosten gerekend.

Wilt u een offerte op maat van de bovenstaande opties, vul dan het contactformulier in.

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

 


Wij verzorgen super leuke kinderfeestjes!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en hou een echte slang vast met jouw vriendjes!