Ticketverkoop
Blog
Donaties
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
De Aarde op TV
Vraag het aan de dierverzorgers
Voor opa en oma
Kadopakket
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Op locatie met dieren
Insecten terrarium
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Reptielen
Amfibieƫn
Geleedpotigen
Koudbloedigen in Nederland
Dieren
Contact
Instagram facebook
Ontdek de wereld van de reptielen!

REPTIELENSHOWS

Op jullie eigen locatie

Reptielenhuis de Aarde kan op locatie komen om een reptielenshow te geven. Omdat het vaak lastig is voor scholen, kinderdagverblijven en zorginstanties om met de hele groep langs te komen, kunt u er ook voor kiezen om ons uit te nodigen. Wij nemen dan een aantal levende dieren mee, samen met spullen om te laten zien, voelen en vasthouden. Denk daarbij aan huiden, opgezette dieren en 'verboden' producten die zijn onderschept door de Douane. 

Voor wie komen wij?

Wij komen voor elk publiek! U kunt dan denken aan zowel basisschool als hoger beroepsonderwijs, maar ook instellingen zoals een kinderdagopvang, scouting en zorginstellingen. Wij werken graag met mensen op elk niveau en alle leeftijden. Is uw locatie buiten de gemeente Breda, dan komen hier extra reiskosten bij. Hiervoor rekenen wij €0,50 excl. btw per gereden kilometer. Onderwijsinstellingen betalen geen btw.

Verschillende programma's

Er kunnen diverse programma’s gedraaid worden met verschillende tijdsduur en kosten. Daarnaast kunnen wij ook uw huidige lesthema doorzetten in onze shows. Optie 1 en 2 is te combineren tijdens een bezoek.  

Optie 1

Een themabezoek met een dier zoals: 
* slangen    * hagedissen  *insecten 
Dit bezoek zal 30 minuten duren. Tijdens dit bezoek gaan we alles vertellen over het themadier. We nemen diverse spullen en een aantal dieren mee om te bekijken en aan te raken.
De kosten voor dit bezoek zijn € 97,50 excl. btw in de gemeente Breda.

Optie 2

Een uitgebreide dierenshow van 1 uur. In dit uur vertellen we over de koudbloedige dieren zoals amfibieën, geleedpotigen en reptielen. De focus ligt uiteraard op de reptielen. Wij nemen diverse dieren mee en is er alle tijd om vragen te stellen. Verdeelt over het uur worden er dieren, zoals slangen, hagedissen en insecten, uit hun verblijven gehaald.
Tot 25 personen is er mogelijkheid tot interactie met de dieren zoals voelen en vasthouden. Grotere groepen kunnen dan beter verdeeld worden in 2 shows voor meer interactie.
De kosten voor een uitgebreide reptielenshow van een uur zijn €195,-- excl. btw in de gemeente Breda.

Optie 3

Een gastles over de verzorging van koudbloedige dieren duurt +- 50 minuten (een lesuur) en geeft leerlingen de kans om meer over dierverzorging te leren. 
We nemen diverse spullen mee omtrent verzorging zodat iedereen meer te weten komt over de inhoud van een dierverblijf. Wat warmte en UV licht doet bij dieren maar ook onderwerpen zoals voeding of het houden van een koudbloedig huisdier komen aan bod.
De kosten van deze gastles zijn € 195,-- excl. btw in de gemeente Breda.

Buiten de lijntjes

Wilt u iets samenstellen of heeft u zelf ideeën over hoe een bezoek eruit kan zien? Neem gerust contact met ons op. Zo kunnen we een programma samenstellen om het bezoek helemaal naar uw wensen te laten verlopen. Dit kan een gastles zijn over een bepaald onderwerp of een vervolg aan een bepaald thema.
Wij komen al langs vanaf 30 min. ( € 97,50 excl. btw en reiskosten ) 
U kunt ons contactformulier hier vinden.

 

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!