Bezoek
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
Vraag het aan de dierverzorgers
Blog
Dieren
De Aarde op TV
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Insecten terrarium
Op locatie met dieren
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Contact
Instagram facebook
Dierenpark in Breda

Tussen Tilburg en Roosendaal.....

Blog van Janus de Watervaraan.

Tussen Tilburg en Roosendaal ligt de parel van het zuiden, namelijk Breda.
In Breda staat een mooi klein dierenpark genaamd Reptielenhuis de Aarde. In dit blogbericht gaan wij jullie een klein voorproefje geven van wat je in ons dierenpark gaat zien en gaat meemaken.

Mijn naam is Janus de Watervaraan en ik ben een van de eerste bewoners van dierenpark en reptielenhuis De Aarde. Mijn leven begon in Tilburg waar ik ben geboren uit een ei. Toen ik een jaar oud was ben ik verhuist van Tilburg naar het dierenpark genaamd, Reptielenhuis de Aarde. Hier heb ik mooier en vooral groter dierverblijf gekregen. 

Al bijna 9 jaar bestaat dit kleine dierenpark in Brabant en zijn wij te bezichtigen door iedereen die interesse heeft in ons. Wekelijks bezoeken honderden mensen ons om ons en onze mooie ruime verblijven te bewonderen. Door deze grote ruime verblijven zitten wij lekker in ons vel of sommige van ons in het schild. 

Onze dierverzorgers staan ook klaar voor jou, om een lekkere kop koffie, appelsap of cola uit te delen of om een leuke speurtocht te doen  met een zoete beloning als deze is gelukt. Zo leer je hartstikke veel over ons! 

Een aantal van ons komen ook heel erg dichtbij jou als je hier in ons dierenpark langs komt. Je kan een aantal van ons namelijk voelen, vasthouden of zelfs om je nek doen! Als je ons een beetje spannend vindt dan blijf ik een beetje op afstand, wel moet je weten dat de dieren die uit hun verblijven gehaald worden niet gevaarlijk zijn!

Wij zijn heel actief en nieuwsgierig daarom zijn wij de leukste reptielen en amfibieën uit  Brabant. Vroeger toen ik nog in Tilburg woonde had niet hele leuke buren. Nu woont er een baardagaam en een leuke schildpad naast mij! Toffe gasten die ook geaaid kunnen worden.

Als je komt kijken bij ons moet je daar 2 uur voor uittrekken. Je moet bij ons dierenpark een tijdslot reserveren, dit komt door de corona. Voor jullie en onze verzorgers is dat fijn, zo houden onze verzorgers er namelijk rekening mee dat er voldoende afstand gehouden kan worden en zo zijn de tijden dat wij worden gevoerd ook mooi verdeeld!

Voor brabantse gezelligheid ben je dus aan het juiste adres.
Kom je snel bij ons in ons mooie dierenpark in Brabant kijken? Tot snel!

Groeten Janus!

 

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!