Bezoek
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
Vraag het aan de dierverzorgers
Blog
Dieren
De Aarde op TV
Missie & visie
Vacature
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Insecten terrarium
Op locatie met dieren
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Contact
Instagram facebook
Ontdek de wereld van de reptielen!

Ontdek de wereld van de reptielen

Reptielenhuis Breda

Kom de wereld van reptielen ontdekken in Reptielenhuis de Aarde in Breda. Krokodillen, slangen of schildpadden? Bij ons kun je oog in oog komen te staan met deze bijzondere dieren. Wij bieden de ideale plek voor een kinderfeestje, een uitje met het gezin of een rondleiding met jouw leerlingen. 

Overdekt uitje 

Wanneer je op zoek bent naar een overdekt uitje is ons reptielenhuis in Brabant de perfecte oplossing. Gedurende je bezoek kun je kennis maken met al onze dieren en leer je tegelijkertijd meer over de verzorging. Er zijn mooie dierverblijven te zien waar verschillende soorten reptielen leven. Een bezoek aan ons reptielenhuis in Breda is dus een echte must voor een dierenliefhebber. 

Wat kun je verwachten van ons reptielenhuis in Brabant?

Onze dierverzorgers vertellen je graag meer over al onze bewoners. Heb jij een vraag? Geen probleem! De dierverzorgers zijn er om al jouw vragen te beantwoorden. Naast dit, geven ze ook educatie over verschillende diersoorten die je van wel heel dicht bij kunt komen bekijken. In ons reptielenhuis in Breda kunnen de jongste bezoekers meer te weten komen over de dieren middels een educatieve speurtocht. Op die manier is een bezoek aan Reptielenhuis de Aarde niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam.

Arrangementen

Naast een standaard bezoek is het ook mogelijk verschillende arrangementen in het reptielenhuis in Breda te boeken. Denk hierbij aan een kinderfeestjes, rondleidingen, vergaderingen of meeloopmiddagen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Word een dierenverzorger

Ben jij een echte dierenliefhebber en wil jij graag meer leren over de verzorging van reptielen? Het is mogelijk stage te lopen bij Reptielenhuis de Aarde in Breda. Je leert alles over de verzorging van de reptielen en zal uiteindelijk zelf educatie gaan geven. Lijk dit je wat? Bekijk onze vacature of stuur ons een e-mail voor meer informatie. 

Kom meer te weten over ons reptielenhuis in Brabant

Wil jij meer weten over ons team, TV fragmenten zien of blogartikelen lezen?

Blog

Wat kunt u verwachten?

Wie zijn wij?

Stagiaires en vrijwilligers

De Aarde op TV

Vraag het aan de dierverzorgers

Voor opa en oma

Algemene voorwaarden 

Privacy en cookies

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!