Bezoek
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
Vraag het aan de dierverzorgers
Blog
Dieren
De Aarde op TV
Missie & visie
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Insecten terrarium
Op locatie met dieren
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Contact
Instagram facebook
Waar staan wij voor

Missie

Onze missie is het bevorderen van bewustwording en respect voor de wereld van de reptielen door middel van een educatieve ervaring.

Wij streven ernaar mensen wijzer te maken over de relatie tussen mens en reptiel waarbij niet alleen de reptielen centraal staan maar de gehele natuur zodat wij de waardering en verantwoordelijkheid over onze planeet kunnen verbeteren.

Visie

Onze visie is een wereld waarin iedereen geïnspireerd wordt om een bredere kijk naar de natuur en de dieren die hierin leven te geven. 

Door boeiende educatieve programma's op locatie en interactieve bezoeken aan ons reptielenhuis streven wij ernaar om bezoekers te verrijken met kennis. Wij streven ernaar de nieuwste inzichten te integreren in onze educatieve programma's door gebruik te maken van innovatieve benaderingen en moderne denkwijze. Zo willen wij bezoekers blijven boeien en informeren.

Wij willen ons in de toekomst verder gaan inzetten in het veld waarbij wij niet alleen direct huisdier educatie gaan ontwikkelen maar ook natuur inventarisatie om een beter zicht te krijgen op de biodiversiteit in bepaalde natuurlijke gebieden zodat er eerder aan natuurbehoud kan worden gedaan.

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!