Bezoek
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
Vraag het aan de dierverzorgers
Blog
Dieren
De Aarde op TV
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Insecten terrarium
Op locatie met dieren
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Contact
Instagram facebook
Groepen en scholen met rondleiding

GROEPEN EN SCHOLEN MET RONDLEIDING

GROEPEN

Wilt u met een groep langskomen zoals een vrijgezellenfeest, scouting, een kinderopvang, een zorginstelling of een familiedag? Ook dan kunnen wij voor u een leuk bezoek verzorgen in ons reptielenhuis. U kunt tijdens elk bezoek in aanraking komen met enkele dieren en de eventueel aanwezige kinderen hebben de mogelijkheid tot het maken van een speurtocht. Als u een rondleiding wilt boeken moet dit echter wel ruim van te voren worden aangegeven zodat wij dit voor u kunnen reserveren. 

De kosten voor een regulier groepsbezoek is € 9,00. De kosten voor een persoonlijke rondleiding zijn € 49,50 die bovenop de entreekosten komen van €9,00 per persoon vanaf 10 personen. Tijdens de rondleiding wordt er gevoerd en gaat u samen met de dierverzorger langs de verblijven. Dit duurt ongeveer een uur exclusief een pauze tussendoor.

Voor verdere vragen en beschikbaarheid kunt u naar het reptielenhuis bellen of het contactformulier invullen.

SCHOLEN

U kunt met uw leerlingen 7 dagen per week bij ons terecht. Wij hebben diverse opties die u met ons kunt bespreken. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Optie 1: Een regulier schoolbezoek.

Doelgroep:  basis en voortgezet onderwijs 
Geen minimaal aantal personen   
Tijdsduur: +- 1.5 uur totaal
Kosten entree: € 8,00 per persoon 

Tijdens een regulier bezoek lopen de leerlingen zelf door het reptielenhuis. Er zijn een drietal momenten waarop de dierverzorger uitleg geeft. Het is dan mogelijk om dieren vast te houden en er worden een aantal dieren gevoerd.

Het bezoek kan uitgebreid worden met een gratis educatieve speurtocht. De speurtocht neemt ongeveer 20 tot 30 minuten extra in beslag. We hebben diverse educatieve speurtochten voor kinderen vanaf 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10+ jaar. De speurtocht wordt door ons nagekeken en hier verdienen de kinderen wat lekkers mee.

Een rondleiding is uiteraard ook mogelijk! Dit duurt ongeveer een uur en kost eenmalig €49,50 extra. We houden dan rekening met eventuele schoolthema's. 

Optie 2: Op uitgebreid schoolbezoek.

Doelgroep: MBO, HBO en Universiteit 
Minimaal aantal leerlingen: 10   
Tijdsduur: vanaf 2 uur
Kosten: € 18,50 per leerling

Tijdens dit bezoek krijgen de leerlingen een uitgebreide en vakgerichte rondleiding van de eigenaar. Indien gewenst kunnen de onderwerpen zoals ondernemerschap en bedrijfsleider erbij worden gereserveerd.  
We kunnen de rondleiding aanpassen op niveau en uw huidige lesprogramma aanhouden. Daarnaast hebben we een aantal workshops die de leerlingen kunnen volgen:

  • Optimalisatie opdracht uitvoeren vanuit schoolopdracht en bespreken.
  • Hanteren en fixeren inclusief uitleg gereedschap.
  • Voeding zelf klaarmaken en voeren.
  • Huisvesting zelf inrichten met voorbeeld terraria.

De kosten zijn € 5,50 per leerling extra voor een extra workshop. De duur van een workshop is ongeveer 45 tot 60 minuten.

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!