Bezoek
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
Vraag het aan de dierverzorgers
Blog
Dieren
De Aarde op TV
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Insecten terrarium
Op locatie met dieren
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Contact
Instagram facebook
Perfect uitje voor regenachtig weer

Een overdekt uitje waar je warm van wordt

Hoi, Daphne hier! Klimaten, we hebben er heel erg veel. Van een tropisch regenwoudklimaat tot een poolklimaat. Maar wat hebben we eigenlijk voor klimaat in Nederland? Juist, een erg regenachtig klimaat. En voor de saaie, regenachtige dagen is Reptielenhuis De Aarde in Breda het perfecte overdekte uitje!

Een overdekt uitje, het is soms lastig te vinden. Bij Reptielenhuis De Aarde ben je aan het juiste adres. Hierbinnen is het altijd lekker warm, wel boven de 21 graden. 
En ondanks de hoge luchtvochtigheid, is het hier lekker droog. Alles is overdekt, dit maakt het een top uitje voor een grijze dag. Breekt het zonnetje nog even door? Je kan dan gebruik maken van ons buitenterras. U kunt hier meer lezen over ons overdekt uitje.

Deze warmte is natuurlijk prettig voor de bezoekers die een overdekt uitje zoeken op een regenachtige dag, maar het is vooral belangrijk voor onze reptielen! Wist je dat reptielen koudbloedig zijn? Dit houdt in dat een reptiel zelf geen lichaamswarmte kan produceren. In onze verblijven hangen warme UV lampen en iedere dag wordt er door mijn collega’s óf door mij gesproeid met lauwwarm water. Omdat wij overdekt zijn valt er hier geen regen. Het sproeien zorgt dan weer voor de juiste luchtvochtigheid.

Dus zit het weer niet mee en is het nat buiten? Ben je op zoek naar een overdekt uitje? Wij kijken uit naar jouw bezoek!
 

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!