Bezoek
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
Vraag het aan de dierverzorgers
Blog
Dieren
De Aarde op TV
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Insecten terrarium
Op locatie met dieren
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Contact
Instagram facebook
Reptielen kinderfeestje

Ingrediënten voor een geweldig kinderfeestje. 

Hoi, Tygo hier! In het tropische reptielenhuis, tussen de dieren, kan jij de kaarsjes uitblazen op jouw kinderfeestje. Een overdekt, origineel en leuk uitje voor als jouw vriendjes en vriendinnetjes!

Hoe ziet het reptielen kinderfeestje eruit?

Mijn collega's en ik hebben een feesttafel opgemaakt. Hier kan je de cadeautjes uitpakken, snoepen en wat drinken. Hebben jullie dat gedaan? Dan haal ik jullie op om toffe dingen te gaan doen. Samen gaan we alle reptielen eten geven. En, als jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes het durven, mogen sommige dieren vastgehouden worden. Super gaaf, maar ook best spannend. Daarom hebben wij de regel: Niets moet (en bijna alles mag).

Educatief

Naast dat je veel reptielen gaat zien tijdens dit kinderfeestje, zal je er ook veel over leren. Je kan een speurtocht maken en zo een reptielen-deskundige diploma behalen. Je kan gave dinosaurus-maskers maken om op te zetten en er schrikwekkend mooi uit te zien. En om jouw reptielen feestje perfect af te sluiten, is er de mogelijkheid om aan het eind pizza te blijven eten.

Jouw reptielen feestje vier je bij ons

Er is genoeg te doen om van jouw reptielen kinderfeestje een groot succes te maken. Samen met de andere dierenverzorgers helpen we daar graag aan mee. Ik wil natuurlijk niet alles verklappen, dus hoop je binnenkort zelf te ontmoeten bij Reptielenhuis de Aarde in Breda. En dat geldt niet alleen voor mij, ook al onze dierenbewoners kijken uit naar je bezoek. Na school, tijdens vakanties of in het weekend kunnen jij en je vriendjes en vriendinnetjes bij ons terecht. Samen met alle reptielen zorgen we voor een onvergetelijk kinderfeestje! 

 

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!