Bezoek
Wat kunt u verwachten
Wie zijn wij?
Stagiaires en vrijwilligers
Vraag het aan de dierverzorgers
Blog
Dieren
De Aarde op TV
Het reptielenhuis
Kinderfeestjes
Groepen en scholen met rondleiding
Vergaderingen en recepties
Loop mee met de dierverzorger
Insecten terrarium
Op locatie met dieren
Arrangementen
Openingstijden
Prijzen
Contact
Instagram facebook
Dierverzorger worden?

Aan de toekomstige dierverzorgers en biologen


Hoi, Jip hier! Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door alles wat leeft en bloeit. Van piepkleine plantjes tot de grootste bomen. Van lieveheersbeestjes tot komodovaranen. Ik droomde ervan om later met dieren te werken. En kijk nu eens, ik ben dierverzorger in de dierentuin van Breda! 

Waar je ook vandaan komt, van welke school of welk niveau, het maakt niets uit. Passie en enthousiasme brengt je al heel ver! Om een echte bioloog zoals Freek Vonk te worden, moet je naar de universiteit. Begin je op het MBO waar je stages kan lopen dan kun je vanaf daar doorgroeien. Wil je dat niet? Dan zijn er genoeg verschillende opleidingen te volgen om later werk in de biologische sector te vinden, zoals dierverzorger.

Heb ik al iemand jaloers gemaakt met mijn werk als dierverzorger? Wil je weten of dit beroep echt bij jou past? Je mag me dan gerust een aantal uren komen helpen. We hebben namelijk een speciaal arrangement samengesteld. Tijdens dit dierverzorger arrangement leer je hoe het is om dierverzorger te zijn. Wees vooral niet bang om je handen vies te maken. Je maakt voeding klaar voor de dieren, voert de dieren vervolgens zelf, leert hoe je ze het beste kan verzorgen en voert een gezondheidscheck uit. Dat is nog lang niet alles! Een perfect arrangement voor een dierenliefhebber of de toekomstige bioloog.

OOG IN OOG MET OEROUDE DIEREN DIE JE BLIJVEN VERWONDEREN!

 

Kom samen met je klas kennis maken met onze dieren en leer alles over de wereld van de reptielen.

WIJ VERZORGEN SUPER LEUKE KINDERFEESTJES!

 

Kom bij ons jouw kinderfeestje vieren en houd een echte slang vast met jouw vriendjes!